18 decembrie, 2013

18... dar ?


ei bine.... habar n-am ce vreau sa scriu, ce cuvinte sa folosesc... dar ceva in mine striga si ma trage de maneca sa fac asta ...simt nevoia , impulsul, dorinta de a "sarbatorii" ceva prin aceste randuri. Si cum acest "ceva" e ...unic , mi-e greu sa ma abtin sa scriu intrun stil mai literar ...si nu-mi convine

si ca sa scap, sa ajung totusi sa exprim ce vreau fara sa ma lovesc de un zid stupid in calea intalnirii cu acele cuvinte ideale , pe care oricum nu le vreau acum, o sa -mi imaginez ca-ti scriu doar tie !

nu-mi aduc aminte cum eram in vremea aia, inainte sa schimbam o gluma despre doi caini care treceau pe langa noi si sa ne indragostim pe loc; nu stiu ce tampenii aveam in cap pe-atunci, ce doruri, ce idei; nu stiu daca eram constient de ce mi se intampla, daca imi puneam singur probleme in carca, daca sufeream de vreo durere imaginara sau data de viata. Nu mai tin minte, din pacate, multe lucruri ... dar stiu cum sunt acum. Si stiu ca nu mi-e complet bine fara tine .

...zambesc, traiesc, ma bucur, ma-ntristez, dar ............  Stiu ca inca te simpt vie in suflet , cuminte sau agresiva si stiu -pardon, cred, ca asta se va schimba intro buna zi, va ...disparea . Stiu ca viitorul nu contine nebunia noastra. Stiu ca te-am iubit, mult, ca m-ai facut fericit, ca te-ai sacrificat si ai luptat pentru noi, ca am dat-o-n bara pe ici pe colo, ca nu m-am bucurat mereu pe deplin de momentele in care ne pierdeam in acelasi suflu. Si-ti multumesc sincer pentru tot. NU regret decat ca atunci , cand s-a intamplat, nu mi-am dat seama ca te pierd cu lipsa mea de efort. Iarta-ma , te rog.

e un 18 decembrie ...indepartat ... totul pare o poveste. O poveste frumoasa de dragoste. O povestesc , foarte rar, dar foarte ...intristat, fara sa vreau. Imi lipsesti. Inclusiv asa cum esti acum. Mi-ar fi placut sa o strangem in brate amandoi acum pe Alma si sa ii sarutam ochisorii si obrajii si sa ne bucuram ca sunt 5 ani de cand ...te-am gasit, i-ar fi placut si ei, sunt sigur, dar... nu ma voi intrista deloc uitandu-ma la realitate , pentru ca , trecand peste visele neimplinite, prezentul tot e super frumos! Voi zambiti, si uneori surpind si eu acest zambet si devin fericit, imi rade sufletul de bucurie. Si asta, oricat de multi ani vor trece, se va intampla mereu. Eu... imi doresc sa crestem frumosi in continuare, indiferent de drumuri sa ne intalnim in rasetul fericit al Almei toti trei si sa traim , sa savuram viata, familia , atat cat putem .

Iubirea nebuna, curata si vesnica se strecoara printre pietre
ca apa de la munte
spre drumetii insetati.
Vor bea
si vor avea putere
sa urce
sa vada
sa creada
sa viseze
sa se-ntoarca 
cu bine
acasa . 

...desi casa lor e o lacrima 
ea nu e sarata :)

Happy 18th of december , Ione :*


Un comentariu: