28 august, 2010

nici titlu nu mai am


Sunt intrun moment in care, am impresia, ma gadila inspiratia. Mi s-a parut mie ca in ultimele zile s-a dat la mine, dar am refuzat sa ma las prada mangaierilor sale parsive. Privirea ei o tradeaza, sigur ma va parasi exact inaintea unui orgasm.
Nu ar fi bine sa puteam uita ceea ce ne dorim , intro singura clipa? Sa ne asezam pe scaun, oftand, sa fumam o tigara , poate chiar sa gustam un gin, si la ridicare sa ne vedem de viata ca si cum nicio durere nu si-a ascutit unghiile de viata noastra. Da, asta vreau sa mi se intample azi... poate si maine... dar sigur ar fi bine daca ar incepe acum, pentru ca uite, deja am cerut un chibrit!
Viata mea se transforma intrun vis urat, mereu acelasi. Traiesc intrun vis si in acest vis tampit visez lucruri din ce in ce mai marunte. Incep sa ma pierd. Merg pe strada si pana nu-mi vad reflexia in vreun geam inaintez convins ca nu sunt decat o dara de miros lasata in urma de vocea unei fete ce obisnuia sa ma iubeasca. As spune ca am ajuns de unde am plecat, dar acel loc... nici el nu mai exista. Nu stiu unde sunt, cine sunt, ce fac si ce ma voi face, in ce sau cine am sa ma mai transform!
Imi este imposibil (si desi as vrea, nici nu incerc) sa meditez atat de tare incat sa ajung in starea de embrion, pentru a ma renaste mai curat, mai bun, mai indragit, din propria-mi mizerie!

...va mai amintiti cum eram, voi, ochi negrii superbi de bebelus?
Azi nu mai sunt acelasi! Dar voi, pe unde umblati si ce vedeti?
Nu va mai aduceti aminte de mine? Pentru ca jur ca mie imi lipsiti enorm!

...cu drag,
cel ce am fost,
cel ce , altul, voi fi!

2 comentarii:

  1. ar fi bine sa puteam uita ceea ce ne dorim.... intr-o singura clipa...neimplinirea dorintei nu ne-ar mai atinge...

    RăspundețiȘtergere
  2. trec ore,zile...chiar si ani....ar trebui sa fii mai matur...mai responsabil...mai bucuros knd te uiti in urma si observi...cate ai realizat ! DA... ai pentru cine lupta, si DA ai pentru cine trai !!! dar de fapt, in loc sa fii fericit, ceva te deprima..te trage inapoi.. iti pierzi sclipirea din ochii..simti cum sufletul imbatraneste de 10 ori mai repede decat trupul.. o tristete tot mai mare te cuprinde cand vezi k nu mai esti ce ai fost, si realizezi k nu vei mai fi niciodata acel copil inocent dezinteresat de lume si de viitor...copil care isi traieste poftele fara sa ii pese de consecinte.. astfel, desi inconjurat de atata lume.. realizezi ce inseamna singuratatea !!! si te intrebi.... tu ce faci?? traiesti cu adevarat?? este chiar ceea ce vrei de la viata? care este acel ceva ce te impiedica sa fii implinit cu adevarat? eu una nu imi pot raspunde la aceasta intrebare...ajuta-ma sa ma ajut....

    RăspundețiȘtergere