03 februarie, 2010

OPEN YOUR HEARTS, WE'RE COMING HOME

Multumesc draga jurnalule, ieri ai reusit sa opresti putin ploaia asta englezeasca pe strada mea. Mi-ai adus cadoul pe care speram sa-l primesc de la tine si m-ai facut sa zambesc dintr-un colt al inimii.

R.M: “Salut! Am citit cu multa placere jurnalul tau (mi-ai trimis linkul).E absolut incredibil,m-a fascinat.Cred ca nu am mai citit niciodata ceva atat de profund si totussi simplu.Te felicit! M-ai impresionat,nu credeam ca esti atat de inzestrat.O sa mai citesc cu interes si placere. Mai vorbim...

S.H: Iti doresc si toate cele bune, Mircea. Am mai citit prin blogul tau, cand ai trimis linkurile. Mi-a ramas in minte expresia cu viata care ore te f....ute de iti provoaca orgasme continue ori iti sufli in bucile rosii de durere :-) ...

A.N: “...pe o canapea murdara si imbibata de fum de tigare,sa ne linciurim in niste pahare de gin pe care as putea vedea si aprentele celor zeci de oameni care au baut din acest pahar(...)e o zi in care dorintele ar putea sa ti se indeplineasca,este ziua Ta de nastere dragule,multumeste parintilor tai dragi ca ti-au dat viata si saruta-ti frumoasa jumatate ca iti suporta iesirile de zi cu zi.

L.C: “ Asta e o scrisoare mai moderna. Oarecum, imi pare rau ca esti la un mail departare, cand ai fi putut fi la o scrisoare. Dar asta e, distantele se maresc, nisipul se aduna in clepsidra, incruntarile de pe chipuri se inmultesc, noi crestem. Ne pierdem? (...) La multi ani. Am uitat cati ani faci, stiu doar ca ai o varsta frumoasa. Sper ca iubesti, ca traiesti din ce in ce mai frumos, ca inca visezi. Sper ca gresesti mai putin si ierti mai mult. Sper ca esti fericit…”

Si mai ales, iti multumesc din tot sufletul ca ai trecut si pe la EA si mi-ai luat cel mai de pret cadou posibil:

I.S: “ Si EA te iubeste si asa cum a facut-o si pana acum, va sta in continuare in stanga ta, privindu-te, scriind sau transcriind, admirandu-te, zambind sau plangand..mereu alaturi de tine. Va aprecia fiecare cuvant... se va bucura de fiecare litera... va pretui fiecare semn de punctuatie cu care vei "murdari" hartia alba..Pentru ca ea e..EA”

Acum, dragul meu jurnal, mai stai o secunda langa mine, ca sigur vrei sa auzi asta: (NU, nu te parasesc, nu tttttrrrrrremura asa! Cand vei citi asta, voi fi....nu stiu, undeva prin nori, privind-o pe EA cum isi face griji, tinandu-ma de mana, atipind de oboseala...asadar, nu o sa mai vorbim cateva ore, poate zile, dar promit ca iti voi spune ce m-a determinat sa fac asta!) :

OPEN YOU’RE HEART, I’M COMING HOME....and SHE's coming with me!

....pe curand... pe foarte curand, draga jurnalule !

Sti....mi-era dor de tine?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu